The Inpatient ve Bravo Team Ertelendi

12.11.2017 23:41 Gazali Çetinkaya

 
   Supermassive Games, PlayStation VR oyunları The Inpatient ve Bravo Team'in ertelendiğini duyurdu. Yeni çıkış tarihleri şu şekilde:
 
The Inpatient: 23 Ocak 2018
Bravo Team: 6 Mart 2018  
 
   Until Dawn’daki gerilim dolu hadiselerin 60 yıl öncesinde geçen psikolojik korku oyunu The Inpatient'ta, gözünüzü yaşadıklarınızdan bihaber olarak garip bir tıbbî merkezde açacaksınız. Blackwood Pines Sanatoryumu'nda neden kapana kısıldığınızı öğrenmek ve tesisin en kuytu köşelerinde saklı, kan donduran komployu keşfetmek tamamen sizin elinizde olacak. Oyunda farklı sonlar bulunacak ve yaptığınız her seçim hikayenin gidişatını değiştirecek.

   Kurgusal bir Doğu Avrupa şehrinde geçen first-person shooter oyunu Bravo Team hem tek oyunculu hem de iki oyunculu online co-op olarak oynanabilecek. Oyuncuların nişancılık ve taktiksel savaş becerilerini test edecek Bravo Team DualShock 4, PlayStation Move ve PlayStation VR Aim kontrolcüsü ile uyumlu olacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation VR Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Aksesuar Çıkış Tarihi: 24 Ocak 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 7 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler