The King of Fighters XIII: Global Match PS4 ve Switch için duyuruldu

02.04.2023 14:56 Mehmet Tandoğan

 
 
Japonya merkezli oyun geliştiricisi. SNK, dövüş aksiyon oyunu The King of Fighters XIII: Global Match'i PlayStation 4 ve Switch için duyurdu. Oyunun bir çıkış tarihi açıklanmadı. Oyunun ayrıca PlayStation 4 için yaz başında açık bir beta testi planlanıyor.
 
Duyuru bir fragman geldi
 
 
 
Dövüş aksiyon serisi The King of Fighters içerisinde yer alan The King of Fighters XIII: Global Match daha önce yalnızca PlayStation 3, Xbox 360, mobil cihazlar, Arcade ve PC'de mevcuttu. Bir fragmanı ile beraber duyurulan yeni PS4 ve Switch sürümünde ikonik karakterler, çeşitli içerikler, modlar ve daha fazlası yer alacak.
 
Yayınlanan yeni fragman içerisinde oyunda yer alan bazı karakterler, karakterlerin tasarımları, bazı arenalar, karakter animasyonlar, karakterlerin dövüş becerileri ve daha fazlası yer alıyor. Çeşitli kombolar ve yetenekler sergileyeceğimiz oyunda dövüş aksiyon deneyimi bizleri bekliyor olacak.
 
The King of Fighters XIII: Global Match PS4 ve Switch duyurusu 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The King of Fighters XV Platformlar: PC Geliştirici: SNK CORPORATION Dağıtıcısı: SNK CORPORATION Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler