The King of Fighters XV için Yeni Karakter Tanıtıldı: Najd

19.07.2023 11:11 Mehmet Tandoğan

 
 
SNK ekibi dövüş aksiyon oyunu The King of Fighters XV için yeni bir karakter tanıttı. Oynanabilir bir karakter olarak karşımıza çıkacak Najd (seslendiren Ayaka Fukuhara) için şu anda yeni bir fragman yayınlanmış durumda. Bu karakter indirebilir içerik şeklinde karşımıza çıkıyor.
 
Yeni karakter ne zaman geliyor?
 
 
 
Yeni tanıtılan Najd karakteri bu yaz oyuncuların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Ayrıca Najd, 4-6 Ağustos tarihleri arasında Las Vegas, Nevada'daki Mandalay Bay Resort and Casino'da gerçekleştirilecek olan EVO 2023'te oynanabilecek. 
 
Klasik, popüler ve yeniden canlandırılan karakterler ayrıca yeni karakterler oyuna dahil edilmeye devam ediliyor. Serinin geleneksel 3'e 3 takım dövüşünden ilham alan KOF XV ayrıca yeni bir sistemi de oyunculara sunuyor.
 
The King of Fighters XV şu anda PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4 ve Steam, Epic Games Store ve Microsoft Store üzerinden PC için mevcut. 
 
Karakter tanıtım fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The King of Fighters XV Platformlar: PC Geliştirici: SNK CORPORATION Dağıtıcısı: SNK CORPORATION Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler