The King's Man, Kingsman 3 Filminin Altyapısını Oluşturacak

04.08.2020 15:31 Özgür Eroğlu

 
2014 yılında yayınlanan Kingsman: The Secret Service ve 2017 yılında yayınlanan ikinci film Kingsman: The Golden Circle ile güzel bir başarı yakalayan Kingsman serisinin yeni filminden bilgiler paylaşıldı.
 
Bu yıl yayınlanacak olan film zamanda geriye gidecek ve bizlere Kingsman'in kuruluşunu anlatacak. Bu filmden sonra ise Kingsman 3'ün geleceğini biliyoruz. her ne kadar konusunu bilmesek de yönetmen Matthew Vaughn'un açıklaması sayesinde bir şeyler öğrenebildik. 
 
Matthew Vaughn, geçmişte geçecek olan The King's Man filminin, Kingsman 3 filmine bir altyapı oluşturacağını açıkladı. Ayrıca oldukça farklı olacağını da ekledi.
 
18 Eylül'de vizyona girecek olan The King's Man'in oyuncu kadrosunda Ralph Fiennes, Aaron Taylor-Johnson, Gemma Arterton, Daniel Brühl, Matthew Goode, Charles Dance, Rhys Ifans, Harris Dickinson, Tom Hollander ve Djimon Hounsou bulunuyor.  
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 2 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 3 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 4 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 5 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler