The Last Of Us Remastered'ın Yeni Güncellemesi PS4 Pro ve HDR Desteği Ekliyor

01.11.2016 14:55 Gazali Çetinkaya

 
   Naughty Dog’un geliştirmiş olduğu The Last of Us Remastered için 1.07 güncellemesi oyunculara sunuldu ve bu güncelleme oyuna PS4 Pro ve HDR (High Dynamic Range / Yüksek Dinamik Aralık) desteğini getiriyor.
 
   Böylelikle PlayStation 4 Pro'nun çıkışıyla birlikte The Last of Us Remastered Sony'nin yeni konsolunda doğal (native) 4K sunacak.  Digital Foundry yaptığı testlerde oyunun doğal 4K ve 30fps kilitli bir şekilde çalıştığını doğrulamıştı. Dileyen oyunu 1080p 60fps olarak da oynayabilecek. 
 
   Sony'nin yeni ve daha güçlü PlayStation 4 modeli Pro 10 Kasım tarihinde çıkış yapacak. Konsolun ülkemizde çıkış yapacağı fiyat 1699 TL. 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last of Us Platformlar: PS3 PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Korku Çıkış Tarihi: 29 Temmuz 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 31 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 1 Saat önce MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 2 Saat önce Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 4 Saat önce Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 4 Saat önce Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler