The Last of Us Part 2'deki Yol Arkadaşlarımız Daha Fazla Şey Yapabilecek

01.10.2019 14:57 Özgür Eroğlu

 
Sony'nin yayıncılığını yaptığı Naughty Dog'un ise geliştiriciliğini yaptığı hem PlayStation için hem de oyun dünyasının geneli için önemli bir yere sahip olan The Last of Us Part II'den haberler gelmeye devam ediyor.
 
24 Eylül'de State of Play sunumunda fragmanı ve çıkış tarihi yayınlanan oyundan, o günden sonra neredeyse her gün yeni bilgiler paylaşıldı. Bugün paylaşılan yeni haber ise, oyunda bize eşlik edecek olan arkadaşlarımız hakkında. Bildiğiniz gibi ilk oyunda Ellie bize eşlik ediyordu ve bize zaman zaman yardım da ediyordu. Yardım etmekten daha çok işimizi zorlaştırdığı zamanlar da oluyordu. 
 
Oyunun fragmanlarından anladığımız kadarıyla, Joel ve Dina bize yer yer eşlik edecek gibi duruyor. Oyunun başındaki ekipten olan Anthony Newman, bu sefer bize eşlik edenlerin daha fazlasını yapabileceklerini açıkladı. Oyunun tek başımıza dolaşma ile bir müttefikle dolaşmanın harmanlanmış hali olduğunu söyledi. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last of Us Part II Platformlar: PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 19 Haziran 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 4 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler