The Last of Us Part II, 2019'da Gelebilir

09.10.2017 18:18 Tunahan Safdır

 
     The Last of Us oyunlarının müziklerinde imzası bulunan besteci Gustavo Santaolalla, The Last of Us Part II'nin 2019'da gelebileceğini söyledi.
 
     Arjantin'de yayın yapan Vorterix isimli bir radyoya konuşan Santaolalla, yaklaşık bir yıldır Part II için çalıştığını ve ilk oyundaki deneyimine göre yeni projenin bitmesine yaklaşık 2 yıllık bir süre olduğunu belirtti. Kendisinin resmi bir çıkış tarihi bilgisine sahip olmadığının altını çizen besteci bunu gündem için mi yaptı bilemiyoruz. Ne Sony ne de Naughty Dog cephesinden bu konuda bir onay gelmiş değil. Yapımına 2014'te başlanan ve 2016'da resmi duyurusu yapılan The Last of Us Part II'nin motion capture aşamasına bu yılın başlarında başlanmıştı.
 
     Sony'nin mevcut duyuruları ve God of War, Days Gone, Detroit: Become Human gibi yapımları düşününce pek çoğumuzun beklentisi The Last of Us Part II'nin 2019'da gelmesi yönünde.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last of Us Part II Platformlar: PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 19 Haziran 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 4 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 4 Saat önce Beşiktaş Esports'un EMEA Masters Spring 2024 Yarı Final Karşılaşması Bugün! 5 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Çıktı! Neler Sunuyor? 5 Saat önce Gothic Remake Collector’s Edition Duyuruldu: Fiyatı ve İçerikleri 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler