The Last of Us Part II Duyuruldu

03.12.2016 22:23 Gazali Çetinkaya

   
  2013 yılında çıkan oyunuyla büyük bir etki yaratan The Last of Us'ın devam oyunu geliyor.
 
   PlayStation Experience esnasında en çok duymak istediğimiz duyurulardan birisi gerçekleşti ve Sony Interactive Entertainment ile Naughty Dog, The Last of Us Part II'yi resmi olarak duyurdu.
 
   Duyuru videosundan anladığımız kadarıyla ana karakterlerimiz Joel ile Ellie geri dönüyor ve birlikte takılmaya da devam ediyor gibi görünüyorlar.
 
   Geliştirme sürecinin erken aşamasında olduğu belirtilen ve Naughty Dog'un güncellenmiş motoru ile sunulacak The Last of Us: Part II için paylaşılan duyuru videosuna aşağıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz.
  
   İyi seyirler. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last of Us Part II Platformlar: PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 19 Haziran 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 440 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 5 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler