The Last of Us Part II Fragmanından 4 Önemli Detay

26.09.2019 16:14 Özgür Eroğlu

 
PlayStation'ın en önemli ve en başarılı oyunlarından olan The Last of Us'ın devamı bildiğiniz seneye geliyor. Geçtiğimiz günlerde State of Play sunumuyla oyunun yeni bir fragmanı yayınlandı ve biz de sizler için bu fragmanda öne çıkan detayları derlemek istedik.  
 
1-Atlar ve Botlar:
 
Bildiğiniz gibi atlar The Last of Us için yeni değil. Fragmanda Ellie’yi ve romantik ilişki yaşadığı Dina’yı at sürerken görüyoruz. Önceki oyunlarda sadece görev için kullanılırken, şimdi kısıtlı bir alanda, belli bir seviyede istediğimiz gibi kullanabiliyoruz. The Last of Us Part II’nin tamamen açık dünya olacağını sanmıyoruz ama Uncharted 4 gibi yarı-açık dünya olabilir. Uncharted 4’ten alınan bir diğer özellik ise ulaşım için botların kullanılıyor oluşu. Ama botun kullanılışı God of War’a benzeyebilir ve sudayken savaşa girebiliriz.
 
2-Takırdayanları Sonunda Gördük: 
 
Salı günü yayınlanan fragmana kadar Takırdayanları pek görmemiştik. Ancak salı günü kendilerini bütün çirkinliğiyle gördük. Bu zamana kadar Takırdayanları pek görmediğimiz için oyuncular hikâyenin salgından çıkıp daha çok insan ilişkilerine odaklanacağını düşünmüştü. Umarız ilk oyundaki gibi her şey güzel bir dengede olur. 
 
3-Joel’i Gördüğümüz için Mutluyuz, Çünkü O Joel:
 
Joel’i kısa da olsa oyunda oynayabileceğimizi düşünüyoruz. Ancak Joel’in ölü olup, Ellie’nin kafasında yarattığı da teoriler arasında ve bunu oyunu oynayana kadar herhangi bir şekilde öğrenemeyeceğiz.
 
4- Hikaye:
 
Fragmandan anladığımız kadarıyla Dina öldürülüyor ve Ellie intikam almak için yola çıkıyor. Ancak hikayenin sadece bu intikam olacağını sanmıyoruz. Mutlaka daha büyük bir olay hikayenin ortalarında açığa çıkacaktır.
 
21 Şubat 2020’de oyun piyasaya sürülene kadar tam olarak nasıl bir şey göreceğimizi bilemeyiz ama başarılı ve güzel bir yapım bizi bekliyor gibi gözüküyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last of Us Part II Platformlar: PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 19 Haziran 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler