The Last of Us Part II Remastered'ın No Return Modu Fragmanı Yayınlandı

05.12.2023 15:08 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Naughty Dog, The Last of Us Part II Remastered için oyunun yeni "No Return" roguelike hayatta kalma modunu tanıtan yeni bir fragman yayınladı.
 
Yeni mod hayatta kalma deneyimini sunuyor 
 
 
 
Yayınlanan fragmanla beraber bu moddan neler bekleyeceğimiz ortaya çıkıyor. Burada derin savaşlara katılabileceğimiz aynı zamanda tamamen yeni ve ilgi çekici yeni bir deneyim bizleri bekliyor. Bu mod içerisinde farklı düşmanlar ve ilgi çekici bölgeler bizlere sunuluyor ayrıca burada kendi yolumuzu seçme şansına da erişebiliyoruz.

Mod içerisinde her bir mücadele olabildiğince uzun süreli hayatta kalma görevini bizlere sunuyor. Aynı zamanda burada patron savaşları ile beraber de zorlu bir deneyim elde edebiliyoruz. Hayatta kalmak için elimizden geleni yapabileceğimiz bu mod içerisinde yeni ve beklenmedik zorluklar bizleri bekliyor ve ana oyun içerisinde yer alan ikonik karakterler burada bulunuyor.

Mod dahilinde Ellie, Abby ve Dina, Jesse, Lev ve Tommy gibi karakterler yer alıyor. Bu karakterlerin yanı sıra farklı karakterlerin de bu mod içerisinde olacağı belirtiliyor. Bu karakterlerin her birinin benzersiz özelliklere sahip çeşitli becerileri bulunuyor. Bu becerilerin kilidini açmak için de belirlediğiniz bir karakterle beraber oynamanız gerekiyor. Aynı zamanda oyunda ilerledikçe yeni görünümlerin ve kostümlerin kilidini de açabiliyorsunuz.
 
The Last of Us Part II Remastered 19 Ocak 2024'te PlayStation 5 için çıkacak. Ön siparişler 5 Aralık'ta açılacak. 
 
Mod fragmanı 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last of Us Part II Platformlar: PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 19 Haziran 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 4 Saat önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 5 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 6 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 7 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler