The Last of Us Part II ve God of War PS5'te DualSense Kontrolcüsünün Özelliklerini Destekliyor

11.11.2020 09:35 Gazali Çetinkaya

 
PlayStation 5'te geriye uyumluluk aracılığıyla çalışacak The Last of Us Part II ve God of War, DualSense kontrolcüsünün yeni özelliklerinden yararlanıyor.

Test etme şansı yakalayan GamesRadar, The Last of Us Part II'de yay kullanırken ve silahı ateşlediğinizde uyarlanabilir tetik tuşlarının direnç seviyelerini hissettiğinizi belirtiyor.
 
Motorbotun motorunu başlattığınızda da gürlediğini hissedebiliyorsunuz ve motorbot ile kenarlara çarpmak ve engellere takılmak yine dokunsal geri bildirim sağlıyor.
 
God of War'da ise özellikle kalkan kullanımı ve Leviathan baltasını fırlatıp geri tutmanın etkisi kontrolcüde hissediliyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last of Us Part II Platformlar: PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 19 Haziran 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 5 Saat önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 6 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 7 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 8 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler