The Last of Us'ın 1.02 Yamasının Ayrıntıları

Oyunda yanlışlıkla gerçek telefon numaraları verilmişti
29.06.2013 07:46 Alkan Adakaner


     Naughty Dog'un son dönemlerdeki en iyi oyunlarından bir tanesi olan The Last of Us'ın 1.02 yaması yayınlandı. Oyunun bu yaması senaryo moduna yanlışlıkla konulan ve pornografik hatlara bağlanan telefon numaralarını kaldırıyor.
 
    Güncellemenin asıl önemli tarafı ise multiplayer moduna geliyor. Naughty Dog bazı teknik detayları bu güncelleme sayesinde çözdüğü gibi oylamalardaki süreyi 15 saniyeye indiriyor. Ayrıca Explosion Expert level 2 artık seçilebilir durumda ve yere düşen karaktere vurma mesafesi artık ayaktaki düşmana vurma mesafesiyle aynı duruma getirildi. 

    The Last of Us'ın senaryo modunun yanı sıra multiplayer modlarının da çok beğenildiğini belirtelim. Eğer multiplayer modları denemediyseniz bir şans vermenizde yarar var.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last of Us Platformlar: PS3 PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Korku Çıkış Tarihi: 14 Haziran 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PS VR2 için Sushi Ben, 28 Mayıs'ta Çıkış Yapıyor 17 Dk önce Bulmaca Oyunu PuzzMiX, 24 Mayıs'ta Xbox Series'e ve Xbox One'a Geliyor 31 Dk önce Sevilen Warhammer Oyunu Steam'de Kalıcı Olarak Ücretsiz Oldu! 37 Dk önce Şehir Kurma Oyunu Rota’s Nautical Chronicles of Trade PC için Duyuruldu 1 Saat önce Stellar Blade İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Boss Modu Yolda 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler