The Last of Us'ın Yeni Güncellemesi ile Oyuna Yeni Harita ve Silahlar Eklenecek

26.08.2014 23:53 Tayfun Kumaş


    Geçtiğimiz senenin başarılı oyunlarından biri olan The Last of Us'ın PS3 sürümündeki başarısının ardından oyun PS4 için The Last of Us: Remastered adında piyasadaki yerini almıştı.

    Oyunun geliştiricisi Naughty Dog, oyunun PS3 sürümüne 24 saat içerisinde yeni güncelleme geleceğini duyurdu. Ayrıca bu zaman diliminde PS4 için de yeni bir güncelleme gelebilirmiş. Bu güncellemeler ile birlikte oyuna yeni silahlar ve yeni harita eklenecek. Hemen hemen her silahların kullanım ömrü de uzayacak. Bunun yanı sıra PS4'e yönelik düzeltmeler de gelecek.

    Yeni güncelleme, yani 1.08 Patch'i önümüzdeki 24 saat içerisinde PS3 kullanıcıları için aktif olurken, PS4 güncellemesinin de yakın zamanda aktif olması bekleniyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last of Us Platformlar: PS3 PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Korku Çıkış Tarihi: 14 Haziran 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 1 Saat önce MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 2 Saat önce Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 4 Saat önce Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 4 Saat önce Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler