The Legend of Heroes: Trails from Zero 30 Eylül'de Avrupa Çıkış Yapacak

02.03.2022 18:45 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı NIS America, The Legend of Heroes: Trails from Zero'nun 27 Eylül'de Kuzey Amerika'da ve 30 Eylül'de Avrupa'da PlayStation 4, Switch ve Steam, Epic Games Store ve GOG üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu.
 
Crossbell'e Hoş Geldin: Bu ikonik şehir devletinde Trails evreninde geçen heyecan verici bir hikâye başlamak üzere! Gizemlerle ve maceralarla dolu, zengin ve canlandırıcı bir oyun dünyasını deneyimle.

Cilalanmış Taktikler: Stratejik savaş, zengin ve tatmin edici taktiksel bir oynanış sunacak şekilde elden geçirildi. Güçlü yeteneklerini ve takım çalışmasını kullanarak düşmanlarının üstesinden gel!

Senin Şehrin, Senin Hikâyen: High-speed ve Skip modu gibi özellikler oynanış deneyimini kendi tercihlerin doğrultusunda şekillendirmene izin verir ve etrafındaki hikâyeye ve olaylara odaklanabilmen için hızlı dövüşler yapmanı sağlar.
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1668510/The_Legend_of_Heroes_Trails_from_Zero/

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Legend of Heroes: Trails from Zero Platformlar: PC Geliştirici: Nihon Falcom Dağıtıcısı: NIS America Tür: Rol Yapma Oyunu (Ryo) Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monolith'in Geliştirdiği Wonder Woman'dan Yeni Detaylar Sızdırıldı 1 Saat önce Yeni Starfield Modu Çok Sayıda Star Wars Gemisini Oyuna Ekliyor 2 Saat önce Gears of War: E-Day'in 2025 Yılında Çıkış Yapacağı Bildiriliyor 3 Saat önce Marvel's Spider-Man 3'ün Ekran Görüntüleri Sızdırıldı 4 Saat önce LEC Yaz Mevsimi 2024'te 2. Hafta Karşılaşmaları Tamamlandı! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler