The Legend of Zelda Filmi Geliyor: İşte İlk Detaylar

08.11.2023 14:41 Mehmet Tandoğan

 
 
Nintendo, Avi Arad ile beraber The Legend of Zelda'nın canlı aksiyon filminin geliştirildiğini duyurdu. Filmin yapımcılığını Nintendo temsilcisi Shigeru Miyamoto ile Arad Productions başkanı Avi Arad üstleniyor. Filmin yönetmenlik koltuğunda ise Wes Ball oturuyor.
 
Canlı aksiyon filmi geliyor
 
 
 
Şu anda geliştirilme aşamasında olan film Nintendo ve Sony Pictures Entertainment tarafından ortaklaşa finanse ediliyor. Giderlerin yüzde 50'den fazlası Nintendo tarafından karşılanıyor. Dünya çapındaki sinemalara dağıtım işini Sony Pictures Entertainment üstleniyor.
 
Geldiğimiz noktada yapılan açıklamalarda birçok mega hit filmin yapımcılığını üstlenen Avi Arad-san uzun bir süredir The Legend of Zelda'nın filmi üzerinde çalıştığını belirtiyor. Filmin şu anda tamamlanması zaman alacağı ve ilgi çekici detayların hayranlara sunulacağı aktarılıyor.
 
The Legend of Zelda filmi için gelişmeler bunlardan ibaret. İlerleyen süreçte daha fazla detayı bekliyoruz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Legend of Zelda: Breath of the Wild Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 4 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 4 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 5 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 5 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler