The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2'den Yeni Detaylar Bu Yıl İçinde Paylaşılacak

18.02.2021 06:03 Gazali Çetinkaya

 
Nintendo uzun bir zamandan sonra ilk defa büyük bir Nintendo Direct düzenledi ve The Legend of Zelda: Skyward Sword HD ve Splatoon 3 dahil olmak üzere pek çok duyuru yaptı. The Legend of Zelda: Breath of the Wild'ın devam oyunu ne yazık ki sunumda yer alan oyunlardan biri değildi.

The Legend of Zelda serisinin yapımcısı Eiji Aounuma, oyunu sunumda gösteremedikleri için oyunculardan özür diledi. Aounuma'nın belirttiğine göre oyunun geliştirme süreci sorunsuz bir şekilde ilerliyor ve oyun hakkında daha fazla bilgi bu yıl içinde paylaşılacak.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild'ın devam oyunu E3 2019'da duyurulmuştu. Switch için geliştiriliyor. Çıkış tarihi belli değil.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Legend of Zelda: Breath of the Wild Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 7 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 7 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 8 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 8 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler