The Lord of the Rings: Adventure Card Game'in Yeni Güncellemesi Çevrimdışı Oynanışı Getiriyor

19.10.2020 17:37 Gazali Çetinkaya

 
Taktiksel kart oyunu The Lord of the Rings: Adventure Card Game'i yapan ekip Fantasy Flight Interactive bu yılın başlarında kapanmıştı ve oyunun geliştirilmesi Temmuz ayı itibarıyla Antihero Studios'a emanet edildi.
 
Antihero Studios, geçtiğimiz sonbahardan bu yana oyunun ilk güncellemesini yayınladı. PC üzerinde ulaşılabilir durumda ve konsollara da 23 Ekim'de gelecek.
 
Güncelleme çok sayıda hata düzeltmesi ve iyileştirme ile birlikte oyuncu topluluğu tarafından en çok istenen özelliklerden biri olan offline (çevrimdışı) oynanışı getiriyor. Oyuncuların tamamen çevrimdışı olarak oynamasına olanak tanıyan tam işlevsel, çevrimdışı tek oyunculu istemci içeriyor.
 
Antihero Studios ayrıca daha fazla içeriğin yolda olduğunu belirtiyor. Yeni macera modu, yeni ücretsiz macera paketi ve The Fords of Isen ve kullanıcı arayüzü iyileştirmeleri 2021'in başlarında oyuna eklenecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Lord of the Rings: Adventure Card Game Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Fantasy Flight Interactive Dağıtıcısı: Asmodee Digital Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 29 Ağustos 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler