The New Mutants Filminden Yeni Bir Klip Yayınlandı

19.08.2020 10:56 Özgür Eroğlu

 
Sürekli ertelenen ve bir türlü vizyona giremeyen The New Mutants filminden yeni bir video paylaşıldı. Bildiğiniz gibi film normalde X-Men evreninde geçecekti, ancak Fox'un Disney'e satılması ile birlikte bu planlar değişti.
 
Klipte, filmin ana karakterlerinden biri olan Anya Taylor-Joy'un canlandırdığı Magik karakterini görüyoruz. Magik, Demon Bear isimli canavar ile savaşmak için yola çıkıyor. Bahsi geçen klibi aşağıdan izleyebilirsiniz.
 
New Mutants 28 Ağustos'ta Avrupa'da, 11 Eylül'de de ülkemizde vizyona girecek. Filmin oyuncu kadrosunda Anya Taylor-Joy, Maisie Williams, Charlie Heaton, Blu Hunt, Henry Zaga ve Alice Braga gibi isimler bulunuyor. Filmin yönetmenliğini ise Josh Boone üstleniyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Marvel Dağıtıcısı: Marvel Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 1 Saat önce GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 1 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 2 Saat önce Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 6 Saat önce RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler