The New Mutants'ın İlk 2 Dakikası Paylaşıldı

24.07.2020 12:41 Özgür Eroğlu

 
Yayın hakları Disney'e geçen ve sürekli ertelenen New Mutants filminin ilk iki dakikası paylaşıldı. 
 
San Diego Comic-Con 2020 etkinliğinde New Mutants filmi için bir panel düzenlendi. Panelin sonunda da filmin ilk iki dakikası paylaşıldı. Panele filmin yönetmeni Josh Boone ve oyunculardan Anya Taylor-Joy, Maisie Williams, Charlie Heaton, Blu Hunt, Henry Zaga ve Alice Braga katıldı.
 
Aşağıdaki oynatıcıdan videoyu başlattığınızda direkt olarak filmin iki dakikası oynatılacak. Ayrıca paneli de izlemek isterseniz, videoyu başa sararak izleyebilirsiniz.
 
New Mutants 28 Ağustos'ta vizyona girecek. Filmin başrollerinde Anya Taylor-Joy, Maisie Williams, Alice Braga ve Charlie Heaton gibi isimler bulunuyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Marvel Dağıtıcısı: Marvel Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Submerged: Hidden Depths Epic Games'te 5 TL! 12 Dk önce The Rogue Prince of Persia'dan Beklentileriniz Nelerdir? 1 Saat önce Strateji Simülasyon İçerikli Norland 16 Mayıs'ta Çıkacak 1 Saat önce Çok Oyunculu Baladins, PC için 15 Mayıs'ta Çıkıyor 1 Saat önce Aksiyon Oyunu Dunjungle, PC için Duyuruldu 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler