The Sims 4 Düşük Güçlü PC'lerde Rahat Çalışacak

23.08.2013 14:31 Alkan Adakaner


     PC oyunlarında iyi optimize edilmemiş bir oyun kadar can sıkıcı bir şey yoktur. Bazen çok yüksek güce sahip PC'lerde bile oyunlarda sorunlarla karşılaşırız. Geliştirici Maxis ise The Sims 4'te oldukça iyi optimizasyonla karşımıza çıkacak gibi görünüyor. The Sims 4'ün yapımcı koltuğunda oturan Ryan Vaughn'un bu konudaki açıklamaları şu şekilde:
 
    "Oyuncuların The Sims 4'te düşük güce sahip PC'lerde The Sims 3'tekinden daha iyi performans alacaklarını açıkladığımız için oldukça heyecanlıyız." Geliştiriciler hangi sisteme sahip olursanız olun benzer deneyimi sunmak istiyorlarmış.
 
    The Sims 4 önümüzdeki yıl PC ve Mac için piyasaya çıkacak. Oyunun konsollara gelip gelmeyeceği ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Sims 4 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Maxis Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: 4 Eylül 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 30 Dk önce EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 1 Saat önce Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 1 Saat önce Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 7 Saat önce Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler