The Sims 5 için Yeni Detaylar Ortaya Çıktı: Yeni Video Geldi

30.06.2023 18:31 Mehmet Tandoğan

 
 
The Sims köklü bir simülasyon yaşam serisi olarak karşımıza çıkıyor ve serinin en son oyunu 2014 yılında çıkış yapan The Sims 4. O zamandan bu yana seri için birçok ek paket çıkarıldı ve oyunculara sunuldu. Ancak hayranlar yeni bir oyun için beklemeye koyuldu. Şimdi ise The Sims 5 için ilk video yayınlandı ve detaylar ortaya çıktı.
 
The Sims 5 geliyor
 
 
 
Ekim 2022'de Electronic Arts, The Sims 4'ün oynamanın ücretsiz olacağını duyurmuş ve bu hayranlar arasında heyecana sebep olmuştu. Ücretsiz modele geçilmesiyle beraber oyuncu sayısında artış gözlemleye EA bu sistemi sürdürecek gibi görünüyor. Zira The Sims 5'te karşımıza oynaması ücretsiz bir model ile çıkmaya hazırlanıyor.
 
The Sims 5 ile seri zirvelere oynamayı planlıyor ve bu kapsamda birtakım yenilikler ve değişiklikler geliyor. Yeni oyunda her zamankinden daha özgür bir özelleştirme sistemi yer alıyor ve aynı zamanda simslerin duyguları daha net bir şekilde karşımıza çıkıyor. Gelişmiş animasyonların ve modellemelerin karşımıza çıkacağı yeni oyun şimdilik "Project Rene" olarak adlandırılıyor.
 
The Sims 5 için bir çıkış tarihi şimdilik bulunmuyor.  
 
Yayınlanan yeni içeriği aşağıdan izleyebilirsiniz 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Sims 4 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Maxis Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: 4 Eylül 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 2 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 2 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler