The Witcher Battle Arena'dan Ayrıntılar

03.07.2014 19:17 Alkan Adakaner


    CD Projekt'in sürpriz bir şekilde mobil platformlara özel olarak duyurduğu The Witcher Battle Arena ile ilgili yeni detaylar ortaya çıkmaya başladı. CD Projekt'in MOBA'sı bazı yönleriyle diğerlerinden ayrılıyor. 
 
    The Witcher Battle Arena'nın hızlı ve rahatça oynanabilecek şekilde tasarlandığı söyleniyor. Oyundaki maçlar 10 dakika kadar sürecekmiş. Ayrıca yeniden doğmak için de 5 saniye kadar bekleyecekmişiz. Bunun sebebiyse oyunun mobil platformlara çıkacak olması. Telefonda hemen hızlıca maç yapma şansınız olacak.
 
    Çevrimdışı modu da olacağı söylenen The Witcher Battle Arena'da 3'e karşı 3 çevrimiçi karşılaşmaların yapılacağı belirtiliyor. CD Projekt bu tür farklılıklarla mobil platformlarda popüler bir oyun yaratmayı hedefliyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher Battle Arena Platformlar: Mobil Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: MOBA Çıkış Tarihi: 22 Ocak 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout 4'ün DLC Boyutlu Miami Modundan Yeni Fragman Yayınlandı 1 Saat önce Üs inşa Etme Oyunu FOUNDRY 2 Mayıs'ta Çıkacak 1 Saat önce Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler