The Witcher Battle Arena'nın Çıkış Videosu Yayınlandı

22.01.2015 21:16 Tayfun Kumaş

 
    CD Projekt ile Fuero Games'in ortaklığında mobil platformlar için hazırlanan The Witcher Battle Arena'nın çıkış videosu yayınlandı.

    Bugünden itibaren iOS için AppStore'da, Android için de Google Play'de yerini alan bu oyunda, Philippa, Saskia ve Zoltan gibi karakterler yer alacak. Oyun şu an her iki platforma da ücretsiz olarak sunuldu. Oyunun Windows Phone'da geleceği duyurulmuştu ancak bu konuyla ilgili gelişme henüz yok.

   The Witcher Battle Arena'yı iOS için buradan, Android için de buradan indirebilirsiniz. Oyunun çıkış videosunu da aşağıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher Battle Arena Platformlar: Mobil Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: MOBA Çıkış Tarihi: 22 Ocak 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler