The Witcher'ın İlk Sezon Kamera Arkası Görüntülerinden Oluşan Belgesel Netflix'te Yayınlandı

26.08.2020 13:11 Özgür Eroğlu

 
Oyun dünyasının ve fantastik edebiyat dünyasının popüler isimlerinden olan The Witcher'ın dizi uyarlamasının ilk sezonu geçtiğimiz yıl yayınlanmıştı. 
 
Şimdi de dizinin ilk sezon kamera arkası görüntülerinden oluşan The Witcher: Kamera Arkası belgeseli Netflix'te yayınlandı. 32 dakikalık tek bir bölümden oluşuyor.
 
Tanıtım yazısı şöyle: Canavarların, balatların ve Witcher’ın Kıtası’nı hayata geçirmek için kullanılan her sihrin kamera arkasında yaşananları öğrenin. Dizinin kamera arkasına bir bakış sunan bu yapımla, oyuncu seçimlerinden Jaskier'in dile dolanan şarkısına kadar "The Witcher"ın olağanüstü dünyasına seyahat edin. 
 
Ayrıca belgeselin Türkçe altyazılı bir fragmanı da paylaşıldı. Aşağıdan izleyebilirsiniz. The Witcher'ın ikinci sezonunun 2021'de yayınlanması bekleniyor. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher TV Series Platformlar: PC Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: CD Projekt RED Tür: RPG Çıkış Tarihi: 20 Aralık 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler