The Yakuza Remastered Collection ile Yakuza 6: The Song of Life Xbox One ve PC'ye Geliyor

11.12.2020 11:25 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Sega ve geliştirici Ryu Ga Gotoku Studio, The Yakuza Remastered Collection ve Yakuza 6: The Song of Life'ın Xbox One ve PC'ye geleceğini duyurdu.

The Yakuza Remastered Collection 28 Ocak 2021'de çıkacak.

Yakuza 6: The Song of Life 25 Mart 2021'de çıkacak.

İki oyun da hem konsol hem de PC için Xbox Game Pass'e dahil olacak.

Bunun yanı sıra The Elder Scrolls V: Skyrim - Special Edition 15 Aralık'ta konsol için Xbox Game Pass'e ekleniyor. Among Us da yakında PC için Xbox Game Pass'e eklenecek.
 
Diğer oyunlar Neoverse (Konsol & PC), Killer Queen Black (Konsol) ve Cyber Shadow (Konsol & PC) yakında; The Medium (Konsol & PC) 28 Ocak'ta Xbox Game Pass'e geliyor.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox Game Pass Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Servis Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Quintessential Quintuplets: Gotopazu Story 2nd PS4 ve Switch için Duyuruldu 1 Saat önce Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler