Theatrhythm: Final Fantasy'den Taptaze Bilgiler

Yukarıda oyunun arka kapak resmini görüyoruz. İnternet üzerinden DLC satışı burada göze çarpıyor.
21.01.2012 20:24 Levent Polater

 
    Final Fantasy serisinin kulağa en hoş gelen parçaları üzerinde ritim oyunu oynamamızı sağlayacak olan Theatrhythm Final Fantasy için bugün yeni bilgiler öğreniyoruz.
 
    İlk olarak oyunun indirilebilir içerik desteğine sahip olacağı kesinleşti. Bizzat Tetsuya Nomura tarafından alınan bu bilgi sayesinde Fire Emblem'den sonra ikinci DLC destekli 3DS oyununun ismini öğrenmiş oluyoruz.

    İkinci bilgi ise oyunun kapak resmi ile ilgili. Aşağıdan oyunun kapak resmine göz atabilirsiniz. Final Fantasy oyunlarına göre kapağın yeterince ihtişamlı olmaması gözlerden kaçmıyor.
 

 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Theatrhythm: Final Fantasy Platformlar: 3DS Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Müzik Çıkış Tarihi: 3 Temmuz 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 5 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 5 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 5 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 6 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler