Theatrhythm: Final Fantasy'den Yeni Görseller

Karakter tasarımları oldukça şirin
22.07.2011 10:57 Alkan Adakaner


    Square Enix,  Theatrhythm: Final Fantasy'i duyurarak hem Nintendo 3DS sahiplerini hem de Final Fantasy hayranlarını oldukça şaşırttı. Normalde DS için hazırlanan oyunu 3DS ekranlarına kaydıran firma bu seriyi her alanda kullanacağı mesajını vermiş oldu.
 
    Final Fantasy 1'den 13'e kadar toplam 50 şarkıyı barındıracak olan Theatrhythm serinin her oyunundan "araştırma, savaş ve olaylar" bölümlerinden 3'er şarkı içeriyor.
 
     Clash on the Big Bridge (Final Fantasy V), One Winged Angel (Final Fantasy VII), At Zanarkand (Final Fantasy X) ve The Sunleth Waterscape (Final Fantasy XIII) gibi şarkıları barındıracak olan oyunun çıkış tarihi henüz açıklanmadı.
 
    Aşağıda oyunun yeni görsellerini bulabilirsiniz.  Ekran görüntülerinin boyutunun küçük olduğunu belirtelim.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Theatrhythm: Final Fantasy Platformlar: 3DS Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Müzik Çıkış Tarihi: 3 Temmuz 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 3 Dk önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 39 Dk önce Guilty Gear: Strive DLC Karakteri Slayer, 30 Mayıs'ta Çıkıyor 1 Saat önce Kameralarla Hayatta Kalacağınız Korku Oyunu Poltergeist Watcher Geliyor 1 Saat önce Umamusume: Pretty Derby – Party Dash 30 Ağustos'ta PC ve Konsollar için Çıkış Yapıyor 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler