Theatrhythm Final Fantasy'ye DLC Gelebilir

Square Enix ünlü seriyi RPG dışındaki türlerde de kullanmakta çekinmiyor
19.11.2011 10:25 Alkan Adakaner

     Final Fantasy serisinin hayranları tarafından biraz da tepkiyle karşılanan ritim-müzik oyunu Theatrhythm Final Fantasy için indirilebilir şarkıların da gelebileceği söyleniyor. Bu şarkıların ücretli mi, yoksa ücretsiz mi sunulacağı ise henüz belirsiz.
 
     Square Enix, Theatrhythm Final Fantasy'de geçmişteki Final Fantasy oyunlarından toplam 50 şarkının bulunacağını açıklamıştı. Açıkçası bu sayı ilk aşamada yeterli görünüyor, ama ücretsiz sunulacak şarkılara da kimse hayır demez tabi.
 
      Japonya'da Şubat ayında piyasaya çıkacak olan oyunun Batıya gelmesi zor görünüyor. Yine de eğer Japonya'da yüksek başarı sağlanırsa bizim de oyunu oynama şansımız doğabilir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Theatrhythm: Final Fantasy Platformlar: 3DS Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Müzik Çıkış Tarihi: 3 Temmuz 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 10 Dk önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 1 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 1 Saat önce Guilty Gear: Strive DLC Karakteri Slayer, 30 Mayıs'ta Çıkıyor 2 Saat önce Kameralarla Hayatta Kalacağınız Korku Oyunu Poltergeist Watcher Geliyor 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler