Thor: Love and Thunder, The Mandalorian'ın Görsel Efekt Teknolojisini Kullanacak

11.09.2020 12:57 Özgür Eroğlu

 
Disney'in yapımlarındaki görsel kalite farkı neredeyse her yapımda kendini rahatlıkla belli ediyor. Özellikle geçen sene yayınlanan The Mandalorian dizisi, bir diziye göre üst düzey bir görsellik sunmuştu.
 
The Mandalorian'da kullanılan görsel efekt teknolojisinin adı The Volume ve artık bu teknoloji diğer Disney yapımlarında da kullanılmaya başlanıyor.
 
Son açıklamaya göre Thor serisinin yeni filmi olan Thor: Love and Thunder da The Mandalorian'ın kullandığı görsel efekt teknolojisini kullanacak. Bu teknolojinin kullanılabilmesi için çekimlerin olduğu yere yani Avustralya'ya özel bir birim kurulacak.
 
Thor: Love and Thunder filminin yönetmenliğini Taika Waititi yapacak ve Chris Hemsworth dışında oyuncu kadrosunda Natalie Portman, Christian Bale ve Tessa Thompson bulunuyor. Filmin son vizyon tarihi ise 11 Şubat 2022. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Marvel Dağıtıcısı: Marvel Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 6 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler