Titanfall İçin Generations Modu Ortaya Çıktı

03.03.2014 08:49 Samet Basri Taşlı


     İnternet üzerinden sızan yeni ekran görüntüleri ve bilgiler, Titanfall resmi çıkışı ile gelecek olan bir kaç yeni özellik daha ortaya çıkmaya başladı. Taret silahları hakkında bilgiler, üzerinde hızlıca hareket edebileceğiniz kablolar, Pilot Hunter ve Generations modları ile ilgili açıklamalar var.
 
        
     Bu ekran görüntüsü sayesinde "Generations" modunun nasıl çalıştığını görebiliyoruz. Gerekli seviyeye ulaştığınızda, bir ekran açılarak sizi "Generation 2" güncellemesine geçirmeyi öneriyor. Kabul ettiğinizde bütün perkleriniz sıfırlanıyor ve 1. seviyeden başlıyorsunuz. "Niye geçeyim" diye düşünenler, hiç merak etmeyin. 2. nesil olduğunuzda maçlardan %110 daha fazla tecrübe puanının yanında bir de özel çip kazanıyorsunuz. Bu çip sayesinde diğer oyuncular sizin 2. nesil olduğunuzu görebiliyor. Ayrıca, daha önceden duyurulmuş olan, Burning Card koleksiyonuna da sahip oluyorsunuz.
 
      Oyunun hikaye modu hakkında gelen bilgiler ise, hikaye modunda 9 bölüm bulunacağını işaret ediyor. Her görev IMC veya Militia olarak oynanabilecek. 5 Attrition ve 4 Hardpoint modu olacak. Farklı tarafları seçmek hikayeyi biraz daha farklı hale getirecek.
                 
     Taret silahları da ortaya çıktı. Söylenene göre, bu silahların yok edilmesi için çok fazla hasar alması gerekiyor. Bir kaç titan beraber saldırarak yok edebilecek. Oldukça uzun bir menzili olan ve "hedef takip etme" sistemine sahip olan bu silahlar, karşı takım tarafından da ele geçirilebiliyor. Zipline ismi verilen kablolar ise, özellikle "CTF" maçlarında işinize yarayabilecek aletler. Hızlıca bir noktadan diğerine ulaşmanızı sağlayacaklar.
 
     Daha önceden içeriği fazla bilinmeyen "Pilot Hunter" modu hakkında bilgiler de geldi. Bu modda göreviniz karşı takımın pilotlarını avlamak. Her öldürdüğünüz pilot için puan alıyorsunuz ve istenilen rakama ilk ulaşan kazanıyor.
    

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Titanfall Platformlar: PC XBOX 360 XBOX ONE Geliştirici: Respawn Entertainment Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 11 Mart 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 1 Dk önce Ubisoft, XDefiant'ın Çıkış Tarihi Açıkladı 1 Saat önce THQ Nordic Sunumu Duyuruldu: Gothic Remake'ten Yeni Haberler 1 Saat önce Pro Cycling Manager 2024 Profesyonel Bisiklet Sporunu Getiriyor 2 Saat önce PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler