Titanfall İçin Live Action Dizi Serisi Geliyor

10.03.2014 00:19 Samet Konuksal


    Bildiğiniz gibi Microsoft, geçtiğimiz günlerde Titanfall ile ilgili bir duyuruya işaret etmişti. Titanfall cephesinde açılan 'YourTitanIsReady.com' isimli site ile birlikte bu duyuru ortaya çıkmış olabilir. 
 
    Açılan yeni sitede 23 saatlik bir geri sayım bulunuyor. 23 saat sonunda sitede bir video yayınlanacak. Sitede yer alan Play Fight isimli şirketin logosu dikkat çekici. Daha önce bazı Live Action videoların arkasında yer alan Play Fight, animasyon firması olarak biliniyor.
 
    Microsoft son dönemde bu konuya özel ilgi göstermesiyle biliniyor. Firma daha önce Halo için Forward Unto Down'ı, Ryse için de The Fall'ı oyuncularla buluşturmuştu. YourTitanIsReady.com'un altından da bu tip bir Live Action dizi serisi bekleniyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Titanfall Platformlar: PC XBOX 360 XBOX ONE Geliştirici: Respawn Entertainment Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 11 Mart 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 1 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 1 Saat önce Ubisoft, XDefiant'ın Çıkış Tarihi Açıkladı 2 Saat önce THQ Nordic Sunumu Duyuruldu: Gothic Remake'ten Yeni Haberler 2 Saat önce Pro Cycling Manager 2024 Profesyonel Bisiklet Sporunu Getiriyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler