Titanfall'da Haritada 50 Oyuncu Görebileceksiniz

10.01.2014 09:21 Alkan Adakaner


     Titanfall'un en fazla 6'ya karşı 6 mücadelelere izin verecek olması bazı oyuncuların tepkisini çekmişti. Buna karşın geliştiriciler aldıkları bu kararın arkasında durmaya devam ediyorlar. Oyunun tasarımcısı Justin Hendry'nin açıklamaları da bu kararı destekler nitelikte.
 
     Bu açıklamalara göre 12 oyuncunun yanı sıra, Titan'lar ve yapay zekaya sahip karakterlerle haritada aynı anda 50 oyuncunun bulunabileceği söyleniyor. Yani düşmanı aramak için haritada uzun uzun gezmek zorunda kalmayacağız.
 
    Oyuncu kısıtlamasının Titanfall'un özgür yapısından dolayı zorunlu olduğunu söyleyen yetkili, diğer FPS oyunlarının aksine Titanfall'da istediğimiz yere hızlıca tırmandığımızı veya pencereden uçarak içeri girebildiğimizi söylüyor. Eğer oyuncu sayısı fazla olursa bir curcuna yaşanacağından endişe edildiği için böyle bir sınırlama getirilmiş.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Titanfall Platformlar: PC XBOX 360 XBOX ONE Geliştirici: Respawn Entertainment Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 11 Mart 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 2 Dk önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 1 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 1 Saat önce Ubisoft, XDefiant'ın Çıkış Tarihi Açıkladı 2 Saat önce THQ Nordic Sunumu Duyuruldu: Gothic Remake'ten Yeni Haberler 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler