Titanfall'daki 2 Karşıt Grubu Yakından Tanıyalım

10.02.2014 10:13 Alkan Adakaner

 
 
     Respawn Entertainment'in büyük bir heyecanla beklenen FPS oyunu Titanfall sadece multiplayer modlara sahip olsa da oyunun senaryosu bu multiplayer modların içine işlenmiş durumda. Oyunda birbirine karşı savaşan karşıt grupların bir öyküsü bulunuyor.
 
    Geliştiriciler bu gruplar hakkında detaylı bilgiler verdi. The Militia ve The IMC adlı gruplar ve bu gruplara üye savaşçılar hakkındaki açıklamalar şu şekilde:
 
 The Militia
   
     The Frontier Militia denilen grup aslında Frontier savunma grubunun silahlı kanadını temsil ediyor. Burada gevşek bir yönetime sahip toprak sahipleri, haydutlar, paralı askerler ve korsanlar bulunuyor. Buradaki toprak sahiplerinin yaşam felsefesi "eğer yenemiyorsan, onlara katıl" olarak tarif ediliyor. Yani IMC'ye karşı göze göz dişe diş bir mücadeleye karşı olsalar da, yine de onlara karşı savaşıyorlar.
 
Soldan Sağa doğru karakterler: MacAllan, Bish ve Sarah
 
   Militia da kendi içinde çeşitli gruplara ayrılmış durumda. Her grup Frontier adlı savunma paktının belli bir bölgesini koruyor.  Militia'nın anlayışına göre IMC'ye karşı savaşta doğrudan saldırı yöntemi toprak sahiplerinin çıkarları için en iyi yöntem. Yine de Frontier paktı içindeki herkes böyle düşünmüyor.
 
 
IMC
     Açılımı Interstellar Manufacturing Corporation yani Yıldızlararası Üretim Şirketi olan IMC, Hammond Engineering markası altında başlangıçta küçük bir doğal kaynak çıkarma şirketi olarak ortaya çıktı. 15 yıl sonra Titan üretim materyallerine duyulan ihtiyaç sebebiyle Hammond şirketi, dolayısıyla IMC, geniş araştırma teknolojileri ve harita veritabanı sayesinde kısa sürede dev bir şirket haline geldi.
 
 Soldan Sağa doğru karakterler: Graves, Blisk ve Spyglass
 
    Uzun yıllar boyunca çeşitli satın almalar, birleşmeler ve markalandırmalarla sonrasında Hammond Engineering ticari bir imparatorluğa dönüşmüştü. Hammond Engineering yani IMC'nin sömürgeci politikasına rağmen şirketin hissedarları ve müşterileri bu durumu kendi çıkarları sebebiyle hiç sorgulamıyorlar ve Core Systems'deki rahat hayatlarına devam ediyorlar.
 
    IMC hisse sahiplerinin daha zengin olması ve gelirlerin maksimum düzeye çekilmesi için Frontier'ın nakliye yolları ve zengin topraklarına ihtiyaç duyuyor. Yasal yolların yanında şiddete de başvuran IMC'ye karşı Frontier ise kendini her türlü yolla savunuyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Titanfall Platformlar: PC XBOX 360 XBOX ONE Geliştirici: Respawn Entertainment Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 11 Mart 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 20 Dk önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 1 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 2 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 3 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler