Titanfall'ın Beta Kayıtları Açıldı!

12.02.2014 00:48 Samet Konuksal


Güncelleme: Betaya http://www.titanfall.com/beta adresinden kayıt yaptırabilirsiniz! İlk beta dönemi 14 Şubat'ta başlayacak. Beta sadece Xbox One ve PC'den yapılacak.
 

 
    Electronic Arts ve Respawn Entertainment'ın uzun süredir hazırlığını yaptığı Titanfall betası adına bilgiler nihayet gelmeye başladı. Respawn'ın kurucularından Vince Zampella, Twitter hesabı üzerinden Titanfall betasına kayıt sistemiyle ilgili yeni bilgiler paylaştı.
 
    Zampella'nın dediklerine göre Titanfall'ın betasına kayıtlar bu gece itibariyle açılacak. Yayınlanan Tweet'e bakarsak beta kayıtları Türkiye saatiyle sabaha karşı 04:00'da başlayacak. Betaya kayıt yaptıracağınız sitenin adresi henüz paylaşılmış değil. Fakat Zampella, saat 4'e gelmeden paylaşım yapılacağını söylüyor. Erken davranmak isterseniz Zampella'nın Twitter hesabına buradan ulaşabilirsiniz.
 
    Tabii bu kadar acele etmeye gerek var mı bilemiyoruz. Çünkü Respawn yetkilileri her defasında beta sürecinin çok kapsamlı olacağını, olabildiğince fazla beta keyinin dağıtılacağını söylüyorlardı. Ancak yine de betaya girişin sadece aktivasyon koduyla olması, şansı yüksek ölçüde azaltıyor. Öyle ki Titanfall'ı ön siparişle satın alsanız bile betaya direkt olarak katılamıyorsunuz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Titanfall Platformlar: PC XBOX 360 XBOX ONE Geliştirici: Respawn Entertainment Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 11 Mart 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 30 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler