Titanfall'ın DLC Yapımına Şimdiden Başlanmış

29.01.2014 02:28 Samet Konuksal


    Geçtiğimiz saatlerde finansal raporlarını paylaşan Electronic Arts yetkilileri, bir toplantıyla birlikte gelecek planlarından söz etti. Firmanın yetkili isimlerinden Peter Moore'un gündemi, Titanfall oldu.
 
    Respawn'ın oyundaki son rütuşları yapmakla meşgul olduğunu belirten Moore, çok yüksek olmayan satışları olgunlukla karşılayacaklarını söyledi. Bunun en büyük nedeni olarak oyunun kısıtlı platformlara çıkacak olması gösteriliyor. Ayrıca Titanfall, EA'in mâli yılının son çeyreğinde çıkacak olması da buna ayrı bir etken.
 
    Titanfall ve Battlefield serilerinin FPS türünde kendilerini idare edeceğini belirten yetkili isim, oyunun ilk DLC'sinin yapımına başlandığını ekledi. Öte yandan EA CEO'su Andrew Wilson ise The Sims 4'ün Titanfall'a daha fazla bütçe ayırabilmek adına ertelendiğini söyledi. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Titanfall Platformlar: PC XBOX 360 XBOX ONE Geliştirici: Respawn Entertainment Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 11 Mart 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler