Titanfall'u Erken Oynayanlar Banlanmayacaklar

07.03.2014 10:23 Alkan Adakaner


     Titanfall'u bir an önce oynamak isteyenlere güzel bir haber geldi. Respawn Entertainment'in başkanı olan Vince Zampella'nın açıklamalarına göre oyunu erkenden oynayanları herhangi bir ceza beklemiyor. Zampella'nın Twitter üzerinden yaptığı açıklama şu şekilde:
 
     "Erken oynayanlar için bir şey söylersek: Erken oynamanızı engellemeyecek veya sizi banlamayacağız; yine de erkenden oynayanlar biz sunucuları tam olarak hazırlamadığımız için bazı kesintiler yaşayabilirler"
 
     Titanfall gelecek hafta PC ve Xbox One için piyasaya çıkıyor. Oyunun Xbox 360 sürümü ise 25 Mart'ta raflardaki yerini alacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Titanfall Platformlar: PC XBOX 360 XBOX ONE Geliştirici: Respawn Entertainment Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 11 Mart 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler