Titanfall'u Pazarlamak Zor Oldu

14.01.2014 13:22 Alkan Adakaner


    Titanfall'un yapımcı koltuğunda oturan Drew McCoy oyunun pazarlanması konusundaki zorluklardan söz etti. Sadece multiplayer moda sahip olacak Titanfall'u oyunculara anlatmak, pazarlamak hiç de kolay değilmiş.
 
    Diğer oyunlardaki gibi Hollywood benzeri kısa bir video göstermek yerine 3-5 dakikalık editlenmemiş uzun bir oynanış videosu sunduklarını söyleyen yetkili, bolca oynanış videosu ile oyunu her açıdan tanıttıklarını söylüyor.
 
    Diğer oyunlarda senaryo modundan alınan farklı kamera açılarına sahip sahnelerle, film benzeri tanıtımlar yapılarak ilgi çekilmesine karşın Titanfall'da böyle bir şeye kalkışılmamış. O nedenle geliştiriciler işlerinin oldukça zor olduğunu belirtiyorlar.
 
    Titanfall'un oldukça dürüst bir şekilde tanıtılması ve herhangi bir hileye başvurulmamasına karşın büyük ilgi gördüğü bir gerçek. Demek ki işini iyi yapınca şatafatlı pazarlama taktiklerine de ihtiyaç duyulmuyor.
  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Titanfall Platformlar: PC XBOX 360 XBOX ONE Geliştirici: Respawn Entertainment Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 11 Mart 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler