Titanfall'un Devam Oyunu Steam'e Gelebilir

20.12.2014 13:25 Tunahan Başol


      Titanfall, PlayStation 3 ve PlayStation 4 için çıkmadığı gibi PC tarafında çoğu oyuncunun platform olarak ilk tercihi olan Steam'de de yer almıyordu. Respawn Entertainment geliştiricileri, ilk günden bu yana oyunun Steam'de çıkmasını istediklerini söylüyorlar.
 
"İlk günden itibaren Steam'de olmasını isterdik ama bir noktadan sonra anlamı kalmıyor. ve geleceğe bakmaya başlıyorsunuz, ben yine aynı kararı vereceğimizi düşünmüyorum."
 
      Kısıtlı platforma çıkmasına rağmen 8 milyon oyuncuya ulaşmayı başaran Titanfall, eğer Steam'de de bulunsaydı daha fazla ilgi görebilirdi.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Titanfall Platformlar: PC XBOX 360 XBOX ONE Geliştirici: Respawn Entertainment Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 11 Mart 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 1 Saat önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 2 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 3 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 4 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler