Titanfall'un Season Pass'i 3 Harita Paketine Sahip Olacak ve 25 Dolara Satılacak

05.03.2014 22:50 Alkan Adakaner


     Bazı oyunların indirilebilir içeriklerini almak, ana oyunu almaktan daha pahalı olabiliyor. Tek bir DLC'de birkaç haritayı 15 dolara satan firmalara alışkınız. Titanfall'un DLC'leri ise daha ekonomik olacak gibi görünüyor.
 
     Respawn Entertainment'in açıklamalarına göre Titanfall'un Season Pass'i 24.99 dolardan satılacak. Bu Season Pass'te 3 adet harita paketinin yer alacağı belirtiliyor. Yani 3 farklı DLC'ye belirtilen fiyattan sahip olacaksınız. Bu arada oyun için ücretsiz indirilebilir içeriklerin de yayınlanacağını belirtelim. 

     Electronic Arts ayrıca Titanfall Digital Deluxe Edition'ı da Origin servisine özel olarak duyurdu. 79.99 Avro'ya satılacak bu pakete Season Pass de dahil olacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Titanfall Platformlar: PC XBOX 360 XBOX ONE Geliştirici: Respawn Entertainment Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 11 Mart 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 1 Saat önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 2 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 3 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 4 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler