Titanfall'un Xbox 360 Sürümü 30 FPS'nin Üstünde Çalışıyor

04.04.2014 18:36 Alkan Adakaner


     İlk olarak PC ve Xbox One için piyasaya çıkan Titanfall'un Xbox 360 sürümü ise 11 Nisan'da raflardaki yerini alacak. Geliştiriciler oyunun Xbox 360 sürümünün 30 fps'nin üstünde bir hızında çalışacağını söylüyorlar.
 
     Geliştiriciler oyunun Xbox 360 sürümünde bütün haritalar, modlar, pilotlar, titanlar ve silahların yer alacağını diğer sürümlerde bulunan bütün içeriklerin Xbox 360'ta da yer alacağını açıkladılar.
 
    Oyunun Xbox 360 sürümü teknik kısıtlamalar sebebiyle diğer sürümler kadar iyi görünmese de harika görsellere sahip olduğu ve yüksek kalitede oynanabilirlik sunduğu belirtiliyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Titanfall Platformlar: PC XBOX 360 XBOX ONE Geliştirici: Blue Point Games Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 11 Nisan 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 1 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 2 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 2 Saat önce Ubisoft, XDefiant'ın Çıkış Tarihi Açıkladı 3 Saat önce THQ Nordic Sunumu Duyuruldu: Gothic Remake'ten Yeni Haberler 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler