"Titanfall'un İlk Aşamalarında Titanlar Zıplayabiliyordu"

31.08.2014 23:20 Ömür Gencer


      Hızlı oynanışı ile dikkat çeken FPS oyunu Titanfall, Seattle'da düzenlenen PAX Prime festivaline katılan oyunlar arasındaydı. Oyunun panelinde konuşan baş tasarımcı Justin Hendry ve baş tasarımcı Joel Emslie Titanfall hakkında bazı bilgiler verdi.
 
     Belirtilenlere göre oyunun ilk aşamalarında Titanlar zıplayabiliyordu. Sorun ise titanlar zıplayabilirken diğer oyuncular için güvenli alan pek kalmıyordu. Ayrıca koca titan bir binanın üstüne zıpladıktan sonra o binanın yıkılmaması mantık hatasına yol açıyordu. Bu yüzden bu özellik oyundan çıkarıldı.
 
     Bunun yanında tasarımcıların söylediklerine göre oyunda bir de titanları üç atışta indirebilen  anti-titan sniperlar bulunuyordu. Bu silah da sinir bozucu olduğundan oyunun silah seçenekleri arasından kaldırıldı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Titanfall Platformlar: PC XBOX 360 XBOX ONE Geliştirici: Respawn Entertainment Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 11 Mart 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 32 Dk önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 1 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 2 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 2 Saat önce Ubisoft, XDefiant'ın Çıkış Tarihini Açıkladı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler