Tom Holland'ın Civil War İçin Yapılan Spider-Man Seçmesinden Video Paylaşıldı

18.08.2020 11:05 Özgür Eroğlu

 
Şu zamana kadar kayda değer üç farklı Spider-Man film serisi gördük. Hepsinin de farklı iyi tarafları vardı ve her serinin de kendi hayranları var.
 
Son serinin başrolü olan Tom Holland'ı ise ilk kez Marvel Sinematik Evreni'nin en önemli filmlerinden biri olan Captain America: Civil War'da görmüştük. Sonrasında ise kendi serisine sahip oldu.
 
Tom Holland'ın da Civil War filmi için yapılan Spider-Man seçmelerinden videosu paylaşıldı. Videoda tek başına değil, Chris Evans yani Kaptan Amerika da bulunuyor ve filmde birlikte oldukları sahneyi canlandırıyorlar. 
  
Bahsi geçen fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz. Bir sonraki Spider-Man filmi 17 Aralık 2021'de yayınlanacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Marvel Dağıtıcısı: Marvel Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Activision, Hikaye Odaklı Oyunlar İçin Elsewhere Stüdyosunu Kurdu 1 Saat önce MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 13 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler