Total War: Warhammer II Denuvo Koruması En Hızlı Kırılan Oyun Oldu

29.09.2017 09:18 Gazali Çetinkaya

 
   Creative Assembly'nin geliştirmiş olduğu Total War: Warhammer II dün, 28 Eylül tarihinde, çıkışını gerçekleştirdi ve Denuvo anti-tamper teknolojisini kullanan oyun çıktığı gibi kırıldı. Bu da Total War: Warhammer II'yi Denuvo koruması en hızlı kırılan oyun yaptı.
 
   Bundan önce Denuvo anti-tamper teknolojisini kullanan Tekken 7 dört günde, RiME ve Resident Evil 7 ise beş günde kırılmıştı.
 
   Bazı yayıncı firmalar oyunları kırıldıktan sonra satışları arttırmak için Denuvo korumasını kaldırıyor. Sega, Total War: Warhammer II için böyle bir hamle yapacak mı emin değiliz. Sonic Mania kırıldıktan sonra kaldırmamışlardı. Ayrıca Sonic Forces'ta da kullanmayı planlıyorlar.
 
   Total War: Warhammer II Steam'de Türkçe arayüz ve altyazı desteği ile birlikte ulaşılabilir durumda.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Total War: Warhammer Platformlar: PC Geliştirici: Creative Assembly Dağıtıcısı: Sega Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 24 Mayıs 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 11 Dk önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 1 Saat önce Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 8 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 9 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler