Total War: Warhammer II Duyuruldu

31.03.2017 18:40 Gazali Çetinkaya

 
   SEGA ile geliştirici stüdyo Creative Assembly, Total War: Warhammer II'yi sinematik bir fragman eşliğinde resmi olarak duyurdu. 
 
   Total War: Warhammer II yeni oynanabilir dört adet ırk sunacak: High Elves, Dark Elves, Lizardmen ve "henüz açıklanmayan dördüncü bir ırk". Ayrıca, eski ve yeni dünya bölgelerini içeren devasa bir kombine campaing haritası Total War: Warhammer I ve II'ye sahip olan kişilere oyun çıktıktan kısa bir süre sonra ücretsiz olarak sunulacak.
 
   Oyunun yönetmeni Ian Roxburgh, "Total War: Warhammer II üçlememizin bir sonraki adımını temsil ediyor, vizyonumuz şimdiye kadar yapılmış en inanılmaz fantastik strateji serisini sunmak. İlk oyunun başarısı hırsımızı arttırdı." dedi.
  
   Total War: Warhammer II 2017 yılında PC için çıkış yapacak. Net tarih açıklanmadı. Steam üzerinde belirtilene göre de Total War Warhammer II Türkçe arayüz ve altyazı desteği sunacak. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Total War: Warhammer Platformlar: PC Geliştirici: Creative Assembly Dağıtıcısı: Sega Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 24 Mayıs 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 24 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 1 Saat önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 2 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 3 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 4 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler