Total War: Warhammer II ve Northgard Bu Hafta Sonu Steam'de Oynaması Ücretsiz

17.04.2020 07:22 Gazali Çetinkaya

 
Creative Assembly'nin strateji serisinin Warhammer evreninde geçen ikinci bölümü Total War: Warhammer II ve Shiro Games'in İskandinav mitolojisini temel alan strateji oyunu Northgard bu hafta sonu Steam'de oynaması ücretsiz.
 
İki oyunu da şu andan itibaren indirip 19 Nisan'a kadar ücretsiz olarak oynayabilirsiniz.

Satın almayı düşünenler için indirim de mevcut. Total War: Warhammer II %66 indirimle 71,40 TL ve Northgard %50 indirimle 25,00 TL.
 
store.steampowered.com/app/594570/Total_War_WARHAMMER_II
store.steampowered.com/app/466560/Northgard
 
Bunların yanı sıra, co-op aşçılık oyunu Overcooked! 2'nin Surf 'n' Turf ve Too Many Cooks Pack indirilebilir içerikleri kalıcı olarak ücretsiz. 21 Nisan'a kadar kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

store.steampowered.com/app/909720/Overcooked_2__Surf_n_Turf
store.steampowered.com/app/858240/Overcooked_2__Too_Many_Cooks_Pack

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Total War: Warhammer Platformlar: PC Geliştirici: Creative Assembly Dağıtıcısı: Sega Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 24 Mayıs 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Take-Two'nun Yakında Yeni Mafia Oyununu Duyurucağı Bildirildi! 1 Saat önce Yeni İş İlanına Göre EA'in Geliştirdiği Black Panther Açık Dünya Olacak 2 Saat önce Eski Blizzard Patronu Oyunu Bitirdikten Sonra Bağış Yapmamızı Öneriyor 3 Saat önce Star Wars Outlaws'ta Ek Göreve Erişmek İçin 109 Dolar Vermeniz Gerekiyor 3 Saat önce It Takes Two stüdyosu Yeni Oyunlarını Yıl Sonunda Duyuracak 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler