Total War Yapımcısının Yeni Alien Oyunu: Isolation

Alien: Isolation'ın E3 2013'te duyurulması planlanıyormuş ama gerçekleşmemiş.
22.10.2013 16:05 Gökhan Yılmaz

 
     Creative Assembly'nin üzerinde çalıştığı ortaya çıkan Alien oyunu dün isim hakları alınan Alien: Isolation çıktı. Bu aslında beklenen bir durumdu fakat beklemediğimiz bir gelişme ise oyunun FPS türünde olması. Total War serisini geliştiren Creative Assembly'nin FPS türünde bir oyun geliştirmesi hiç beklenmedik bir durum.
 
     Isolation korku ve gizlilik öğeleri barındıracak ve filmin yıldızı Ellen Ripley'in (Sigourney Weaver) kızı Amanda'yı konu alacak. Amanda olarak tek bir uzay istasyonunda oyunun çoğu boyunca sadece bir Alien'la karşı karşıya kalacağız. Alien dışında klon ve asker düşmanlarımız olacak. Çoğunlukla ilk Alien filminden ilham alınmış ki güzel bir gelişme.
 
     Amanda'ya değinecek olursak; Alien serisinde, Ellen Ripley'in uzay boşluğunda uyandığında kızının 2 yıl önce öldüğünü öğreniyorduk. Yani annesi uyurken o 66 yaşına kadar yaşamış ve yaşlanıp hayatını sonlandırmıştı. Hatta filmde Sigourney Weaver'in gerçek annesinin çekilmiş bir resmi ile yansıtılmaktaydı.
 
     Sega, Alien serisinden ne kadar kazanıyor bilmiyoruz fakat Gearbox ve TimeGate tarafından geliştirilen Aliens: Colonial Marines'in bırakmış olduğu kötü tadın ardından sadece strateji oyunları geliştiren bir stüdyoya ara geçiş FPS oyunu (Hem yeni nesil hem de eski nesillere çıkacak) yaptırmak nasıl sonuçlar doğuracak göreceğiz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Alien: Isolation Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Creative Assembly Dağıtıcısı: Sega Tür: Korku Çıkış Tarihi: 7 Ekim 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 28 Dk önce MultiVersus'a Joker Karakteri Geliyor 31 Dk önce KRAFTON 2024'ün İlk Çeyreğinde 15.7 Milyar TL Rekor Satışa Ulaştı! 55 Dk önce Resmi Bisiklet Spor Deneyimi Tour de France 2024 Yakında Bizlerle 1 Saat önce Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler