Totally Reliable Delivery Service 1 Nisan'da Çıkacak

13.02.2020 20:48 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı tinyBuild Games ve geliştirici We’re Five Games, Totally Reliable Delivery Service'in 1 Nisan'da PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu. 
 
Oyunun tanıtım yazısı:


Sırt desteğinizi takın ve teslimat kamyonunu çalıştırın: teslimat zamanı! Maksimum dört arkadaşınıza katılın ve interaktif bir sanal alan dünyasında işinizi bir an önce halledin. Teslimat denendi, Totally Reliable Delivery Service garantisiyle!

Yerel ve Çevrimiçi Çok Oyunculu: Teslimatlarınızın güvenliğini sağlamak için işi tek başınıza yapın veya arkadaşlarınıza katılıp takım çalışmanızı test edin.

Kontrollü Karmaşık Kaos: Öngörülemeyen, saçma fizik kuralları kıpır kıpır platformlarla buluşuyor. Kolayca koşun, sıçrayın, dalın ve cebelleşin, ancak bir şeyle çarpışırsanız şuurunuzu kaybedeceksiniz!

Dikkat Dağıtıcı Bir Dünya: Teslimatlara ara verin ve oyalanın! Dünya, iş veya oyun amaçlı kullanılabilecek oyuncaklar, araçlar ve makinelerle dopdolu.

Ayak Takımı: Mavi yakalı çalışanlarınızı kişiselleştirin ve işe koyulun: teslimat zamanı!


Çıkış tarihi duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Totally Reliable Delivery Service Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: We’re Five Games Dağıtıcısı: tinyBuild Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Nisan 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler