Totally Reliable Delivery Service Epic Games Store'da Ücretsiz

01.04.2020 23:26 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncılığını tinyBuild ve geliştiriciliğini We’re Five Games'in üstlendiği teslimat oyunu Totally Reliable Delivery Service bugün itibarıyla PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için çıkışını gerçekleştirdi.

Oyun Epic Games Store'da ilk hafta boyunca ücretsiz. 8 Nisan Türkiye saati ile 18.00'e kadar kalıcı olarak kütüphanenize ekleyebilirsiniz.
 
epicgames.com/store/tr/product/totally-reliable-delivery-service/home
 
Standart sürümü PlayStation Store'da 69,00 TL, Xbox Store'da 42,50 TL ve aynı zamanda Xbox Game Pass'e dahil. Nintendo eShop'ta ise $14.99. 
 
Oyun hakkında:
 

Sırt desteğinizi takın ve teslimat kamyonunu çalıştırın: teslimat zamanı! Maksimum dört arkadaşınıza katılın ve interaktif bir sanal alan dünyasında işinizi bir an önce halledin. Teslimat denendi, Totally Reliable Delivery Service garantisiyle!

Yerel ve Çevrimiçi Çok Oyunculu: Teslimatlarınızın güvenliğini sağlamak için işi tek başınıza yapın veya arkadaşlarınıza katılıp takım çalışmanızı test edin.

Kontrollü Karmaşık Kaos: Öngörülemeyen, saçma fizik kuralları kıpır kıpır platformlarla buluşuyor. Kolayca koşun, sıçrayın, dalın ve cebelleşin, ancak bir şeyle çarpışırsanız şuurunuzu kaybedeceksiniz!

Dikkat Dağıtıcı Bir Dünya: Teslimatlara ara verin ve oyalanın! Dünya, iş veya oyun amaçlı kullanılabilecek oyuncaklar, araçlar ve makinelerle dopdolu.

Ayak Takımı: Mavi yakalı çalışanlarınızı kişiselleştirin ve işe koyulun: teslimat zamanı! 


Çıkış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Totally Reliable Delivery Service Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: We’re Five Games Dağıtıcısı: tinyBuild Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Nisan 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler