Trion Hack Kurbanı Mı Oldu?

23.12.2011 12:29 Beril Sergün


     Rift oyuncuları e-mail adreslerini ve Trion hesaplarının genelindeki her şeyi değiştirmek, güncellemek isteyebilirler çünkü dedikodular aldı başını gidiyor.
 
     Söylenilenlere göre Trion hack kurbanı oldu ve herkesin bilgilerine, kredi kartlarına ulaşıldı. Trion'dan ise şu açıklama geldi;
     " Kuşku altında olan veritabanımız, kullanıcı adları, şifreler, doğum tarihleri, e-mail hesapları, fatura adresleri ve kredi kartlarının son 4 numaralarının çalındığı yönündedir.
     Ancak tekrar belirtmek istiyoruz ki, bunu hakkında hiç bir ipucu yoktur ve kredi kartlarının bütün numaralarının ele geçirildiğine inanacak bir kanıt yoktur elimizde. Sistemlerimizi güçlendirmek için çoktan harekete geçtik ve güvenliği arttırıyoruz."
 
      Oyunculardan şifrelerini değiştirmeleri ve Authenticator kullanıyorlarsa da bunu hesaplarına yeniden bağlamaları istenecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rift Platformlar: PC Geliştirici: Trion Games Dağıtıcısı: Trion Worlds Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 1 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 4 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 5 Saat önce Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 6 Saat önce Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 7 Saat önce Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler