Troy Baker'dan Last of Us Filmine Başrol Önerisi

08.03.2014 01:10 Samet Konuksal


    Bildiğiniz gibi The Last of Us'ın filmi geçtiğimiz gün onay kazandı. Resident Evil'ı beyaz perdeye taşıyan Screen Gems tarafından üstlenilen The Last of Us'ta başroller için kimlerle anlaşılmalı? Joel'e sesini veren isim Troy Baker, konuyla ilgili bir öneri sundu.
 
    Sadece The Last of Us'ta Joel'i değil, geçtiğimiz sene BioShock: Infinite'de Booker'ı, Batman: Arkham Origins'te Joker'i seslendiren başarılı isim, film hakkında konuştu. "Bu tip hikayelerin daha fazla kişilere aktarılması çok önemli. Oyunların hâla alt kültür olarak görüldüğü bir dünyada yaşıyoruz. The Last of Us, diğer kesimlere de aktarılmalı." açıklamalarını yapan Baker, Joel rolü için de Josh Brolin'i önerdi. Baker, Brolin'e güveninin tam olduğunu ekledi.
 
Peki sizce Ellie ve Joel rolleri için kimlerle anlaşılmalı? Ellie için gözler kapalı olarak Ellen Page'i yazabiliriz sanırım.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last of Us Platformlar: PS3 PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Korku Çıkış Tarihi: 14 Haziran 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 2 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler